teisipäev, aprill 12, 2022

W. D. Wattles "Rikkaks saamise teadus" (aprill VIII)

172 lk

2022, Million Mindset

Minu viimase aja rahatarkuse lugemiskogemused on sisaldanud konkreetseid juhiseid investeerimise kohta, õpetusi sotsiaalmeedia kasutamiseks ettevõtluse arendamisel ning mõtteid sellest, kuidas toimiv süstee üldisemalt hoiabki vaeseid vaesena. "Rikkaks saamise teadus" oli aga hoopis teine vaade rahatarkusele ja sel teemal tegutsemisele. 

Käesolevas teoses on nö holistiline käsitlus. Oma 30 000-eurose isikliku väljakutse raames rääkisin viimati mõtlemise muutmisest ning sellest, mida enda ja ümbritseva kohta usume. Just neile teemadele "Rikkaks saamise teadus" keskendubki. Ühelt poolt on niisiis juttu visualiseerimisest, soovitule mõtlemisest. Samal ajal kinnitab autor, et ise tuleb ikka ka tegutseda, mitte niisama oodata. 

Väga motiveeriv oli osa, milles räägiti, et meil on vaja kasvada, areneda, saada enda parimaks versiooniks. See on parim viis teisi aidata, sest kui sul on, millega aidata, siis saadki seda teha. Autori suhtumine vaesusesse oli sarnane: vaeste aitamiseks on kasu isiklikust eeskujust, millega näitad, kuidas külluslikuma eluni jõuda. Toetused ja ajutised kraavist välja tõmbamised toimivad korraks. Enda eeskujuga saad näidata praktilisi samme, kuidas pikemaajaliselt sealt kraavist välja jääda ja sirgel teel edasi kõndida. 

Oluline teema oli ka uskumused. Paljudes religioonides on vaeseks olemine kuidagi au sees. Vähemalt nii on seda läbi aegade tõlgendatud. Autor toob taaskord välja, et tegelikult on ka religioonides alati tähtsaks peetud seda, et oma oskusi ja andeid kasutaksid, mitte "talente" ei raiskaks. 

Mõtlemine ja uskumused on see, mille põhjal me tegutseme. "Rikkaks saamise teadus" aitab paika saada põhja, mille pealt oma järgmisi konkreetseid samme tegema hakata. Õige mõtlemiseta on keeruline muudes valdkondades edu saavutada. 

"Rikkaks saamise teadus" koosneb tegelikult kahest osast. Esimeses on uuendatud ning teises esialgne tekst. Nii on see tegelikult kiire ja mõnus lugemine. 

Kui soovid seda või mõnda teist kirjastus Million Mindset raamatut 10% osavamalt, siis kasuta nende kodulehelt tellides koodi heli10. Sooduskood kehtib kirjastus Million Mindset kõigile raamatutele.

 

***

Ukrainakeelse lasteraamatu "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" saad tellida siit: ukrainakeelne lasteraamat
 
Minu uue noortraamatu saad tellida siit: "Mälestusteta suvi", 2.osa. 

Olen kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas. Minu sulest on ilmunud üle 30 raamatu. Sealhulgas südamlik lasteraamat "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" , müstiline lasteraamat "Kolme pärna saladus" ning noorteraamatud "Lõpupidu" ja "Ütlemata sõnad".
Heli Kirjastuse lõin algul vaid enda teoste kirjastamiseks, kuid nüüd ilmuvad minu kaudu ka mitmete teiste kirjanike teosed. Kogu valikuga saad tutvuda mu kirjastuse e-poes siin! 

Kui tahad minu tegemistega kursis olla, siis tule FBs Heli Künnapase loomingu või Heli Kirjastuse sõbraks.

Osaliselt saad mu raamatuid kuulata Heli Kirjastuse youtube´i kanalilt.  

Kommentaare ei ole: