teisipäev, detsember 06, 2022

H. Brown "BTS - K-popi kuningad" (detsember IV)

 62 lk 

2019, Tänapäev

Ma siin kirjutan ikka oma noorteraamatut "Meie megastaar". Selle kirjutamise käigus avastasin sellise k-pop ansambli, nagu BTS. Nende jälgimisest on mul enda raamatu kirjutamisel palju kasu olnud, aga veelgi olulisem- avastasin ansambli, kelle esinemist jälgimine on tõeline nauding. See, kui professionaalselt on nii muusika kui liikumine jms  kõik korraldatud ja planeeritud ja esitatud, on lihtsalt ... professionaalne. Ma k-popist üldisemalt väga midagi ei tea, kuid selle ansambli fännide hulka loen ennast nüüd küll.

Nii oli selle fänniraamatuni jõudmine ka suht loogiline. Ma pole küll varem väga selliseid raamatuid lugenud/sirvinud, seega ei tea, mis seal olema peaks. Märge "mitteametlik" esikaanel tekitab küll alati minus veidi küsimusi, kuid eks mingi info ju olemas. 

Väga palju uut ma sealt teada ei saanud. Suur osa materjalist oli varem internetist tuttav. Mõnus lühike kokkuvõte bändi tegemistest.

***

Minu värskeima noorteraamatu saad tellida siit: "Mälestusteta suvi", 2.osa. 
Olen kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas. Minu sulest on ilmunud üle 30 raamatu. Sealhulgas südamlik lasteraamat "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" , müstiline lasteraamat "Kolme pärna saladus" ning noorteraamatud "Lõpupidu" ja "Ütlemata sõnad".
Heli Kirjastuse lõin algul vaid enda teoste kirjastamiseks, kuid nüüd ilmuvad minu kaudu ka mitmete teiste kirjanike teosed. Kogu valikuga saad tutvuda mu kirjastuse e-poes siin! 
Kui tahad minu tegemistega kursis olla, siis tule FBs Heli Künnapase loomingu või Heli Kirjastuse sõbraks.

Osaliselt saad mu raamatuid kuulata Heli Kirjastuse youtube´i kanalilt.

Kommentaare ei ole: