neljapäev, detsember 19, 2019

L. O´Neill "Igavesti vaid sinu" (detsember X)

352 lk
2017, Varrak
Olin vahepeal kindel, et siin mu lugemismaraton oma lõpu leiabki. No üldse ei edenenud see lugu. 

Teose sisust saad pikemalt lugeda Apollo lehelt: Igavesti vaid sinu

Tegevus toimub düstoopilise maailma koolis, kus luuakse ja valmistatakse naisi, kes mingil hetkel endale saavad oma rolli (osad kaaslasteks, osad samas koolis nö õpetajateks jne). Iseenesest mõte on hea- maailm on nii saastunud, et sünnivad vaid poisid ja tüdrukud tuleb kõik nö välja haududa ja kasvatada. 

Aga sinna see lugu jäigi. Kogu tegevus toimuski koolis ja kogu mu ootus, et asi päriselt käima läheb, hukkus. 200ndal leheküljel tundus korraks, et mingi teine liin hakkab lõpuks looma, aga see lõppes varsti. 

Nii oligi see minu jaoks mingi klatšiajakiri, mille põhiline teema oli, et kes kui palju kaalub, kellel on millised riided, kuidas on sobilik käituda jne. 

Mul oli sellest nii kahju. See raamat on ammu mu lugemisnimekirjas olnud, sest on kuidagi meelde jäänud, et see on hea ja populaarne raamat. Aga minu jaoks oli see täiesti sisutühi ja muutumatu tegevusega... ehk puuduva tegevusega. 

Parim osa minu jaoks oli see, et raamat lõpuks läbi sai... 

Selline oli lihtsalt minu isiklik kogemus.

***
LEIA MU UUS LÜHIROMAAN ,,Valss Pärnu rannaliival" nüüd poodidest!!!

Olen kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas. Minu sulest on ilmunud 20 raamatut. Sealhulgas südamlik lasteraamat "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" müstiline lasteraamat "Kolme pärna saladus" ning noorteraamatud "Lõpupidu" ja "Ütlemata sõnad".
 Heli Kirjastuse lõin algul vaid enda teoste kirjastamiseks, kuid nüüd ilmuvad minu kaudu ka mitmete teiste kirjanike teosed. Kogu valikuga saad tutvuda mu kirjastuse e-poes siin! 

Kui tahad minu tegemistega kursis olla, siis tule FBs Heli Künnapase loomingu või Heli Kirjastuse sõbraks.

Osaliselt saad mu raamatuid kuulata Heli Kirjastuse youtube´i kanalilt. 

Kommentaare ei ole: