teisipäev, juuli 14, 2020

G. Oster ,,Õuduste kool" (juuli IV)

87 lk
2017, Varrak




Ootamatult sain FB Lugemise väljakutse grupi selle aasta väljakutse kõige keerulisema punkti täidetud. Selleks oli õudusulme raamat. Minu jaoks oli kohati hirmus juba Stephen Kingi raamat, milles ta rääkis kirjutamisest, seega... pole minu teetassike.

Raamatu ,,Õuduste kool" tassisid lapsed raamatukogust koju tükk aega tagasi. Mariaga tegime täna tema raamatuvideo ühe teise laste õudusraamatu kohta. Kõige olulisem sõnum, mis ta selle raamatu kohta ütles, kõlas nii:


Seejärel hakkasin kokku panema raamatuid, mida raamatukogusse tagasi viia ja ,,Õuduste kool" jäigi kätte. Mõtlesin, et pingutan küll väljakutse jaoks mõnda päris-päris õudusraamatut lugeda, kuid otsustasin lasteraamatust alustada.

Tuleb välja, et sellega ma ka lõpetan. Jaa, see oli lasteraamat. Jaa, seal olid lühikesed lood. Jaa... seal kadusid ära lapsed, müügi hingi, luukered tantsisid öösiti õpetajatega, kuradid võtsid üle koolimaja ning lahkudes võtsid suuremad õpilased endaga kaasa ja... juhtus piisavalt kõike, millega võib täita minu õuduste limiidi järgmiseks sajaks aastaks.

Tegelikult oli täitsa mõnus lugemine, sest lood olid ikka ägedalt jaburad. Panid itsitama... ja samas tekitasid ka kõhedust. Jah, isegi keset päikselist päeva lugedes.

Mul ausalt pole ühegi teise õudusraamatuga seda võrrelda. Võin suht kindlalt öelda, et ma midagi sellist enam ei loe, aga see ei tähenda mitte midagi halba selle raamatu kohta. Lihtsalt öösiti tahaks magada ka.

***
Minu uus noorteromaan ,,Mälestusteta suvi" 1.osa nüüd saadaval! Telli raamat SIIT!


Olen kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas. Minu sulest on ilmunud 20 raamatut. Sealhulgas südamlik lasteraamat "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" müstiline lasteraamat "Kolme pärna saladus" ning noorteraamatud "Lõpupidu" ja "Ütlemata sõnad".
 Heli Kirjastuse lõin algul vaid enda teoste kirjastamiseks, kuid nüüd ilmuvad minu kaudu ka mitmete teiste kirjanike teosed. Kogu valikuga saad tutvuda mu kirjastuse e-poes siin! 

Kui tahad minu tegemistega kursis olla, siis tule FBs Heli Künnapase loomingu või Heli Kirjastuse sõbraks.

Osaliselt saad mu raamatuid kuulata Heli Kirjastuse youtube´i kanalilt. 






Kommentaare ei ole: