kolmapäev, oktoober 20, 2021

J. Roosaare "Kinnisvaraga rikkaks saamise õpik" (oktoober V)

187 lk 

2015a, Leguar Capital OÜ


Jaak Roosaare raamatute ja blogiga olen varemgi kokku puutunud, nii et see oli suht teadlik raamatuvalik. 

Nagu pealkiri ütleb, on selles raamatus juttu kinnisvarast ja kuidas sellesse ärisse sukelduda. Teos on üles ehitatud autori ja tema koostööpartnerite lugudele. Ehk siis räägitakse reaalsetest kinnisvaratehingutest. See oli kindlasti teose üks suur tugevus, et sai tunnetuse selle kohta, mis meil siin toimub, mitte polnud hüpoteetiline jutt, kuidas asjad võiks kusagil mujal maailmas käia.  

Esimeste peatükkide lugemise jooksul käisin korduvalt oma blogis kontrollimas, et kas äkki olen seda raamatut juba varem lugenud. Kuidagi väga tuttav tundus see jutt. Ilmselt aga olen kas blogis või kusagilt artiklitest mõningaid neid Roosaare kogemusi lugenud ja seepärast tunduski tuttav. 

Kui hetkeseisust räägiti, siis tundsin kogu aeg, et tahaks uuemat infot. See raamat on ilmunud 2015.a ning sellest on ikka mõned aastad juba mööda läinud. Palju teoreetilisi teadmisi ja mõtteid olid ajatud, kuid numbrite osas ootaks küll täiendatud kordustrükki. Muidu aga väga mõnusalt kirjutatud teos, mis julgustas kinnisvaraga tegelema. Või õigemini - andis realistlikku infot ka selles osas, et kes ja miks ei peaks kinnisvaraga tegelema. Kindlasti mitte ei püüdnud autor selgeks teha, et see on väga lihtne, ega julgustanud valimatult endale kortereid ostma. 

Kokkuvõtlikult võikski öelda, et teose tugevus on kohaliku kinnisvaraturu reaalsete kogemuste jagamine, mida soovijad saavad korrata ja mittesoovijad mitte korrata. Ehk et ei püütud pähe määrida mõtet, nagu kõigile kinnisvaraga tegelemine sobiks, vaid jagatigi reaalseid kogemusi, mille järgi lugeja saab ise oma otsused teha.

***

Sel aastal ilmub sarjas "Mõni õhtu romantikat" päris mitu raamatut. Ettetellimisel alati soodsam. Enda raamatu saad TELLIDA siit!

Olen kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas. Minu sulest on ilmunud rohkem kui 20 raamatut. Sealhulgas südamlik lasteraamat "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" müstiline lasteraamat "Kolme pärna saladus" ning noorteraamatud "Lõpupidu" ja "Ütlemata sõnad".
Heli Kirjastuse lõin algul vaid enda teoste kirjastamiseks, kuid nüüd ilmuvad minu kaudu ka mitmete teiste kirjanike teosed. Kogu valikuga saad tutvuda mu kirjastuse e-poes siin! 

Kui tahad minu tegemistega kursis olla, siis tule FBs Heli Künnapase loomingu või Heli Kirjastuse sõbraks.

Osaliselt saad mu raamatuid kuulata Heli Kirjastuse youtube´i kanalilt. 

 




 

Kommentaare ei ole: