laupäev, aprill 20, 2024

B. Singer "Müügikoerad" (aprill IV)

214 lk

2012a, Loogiline OÜ 

Mõnda aega tagasi oli minu jaoks ülimalt oluline avastus ühest müügialasest raamatust mõistmine, et müügiga tegeleme kõik igapäevaselt. Müügimeestest rääkides meenuvad mulle samuti esimesena need kaubanduskeskuste noormehed, kes püüavad pähe määrida lepingut teleteenuste või pensionifondi pakkujatega. Mõistmine, et müük on ka kõik see, mida igapäevaselt näiteks lapsevanemana teeme, oli minu jaoks elumuutev. 

Kirjaniku ja kirjastajana on müümine minu jaoks olnud üks keerulisemaid asju, sest ma hea meelega lihtsalt kirjutaksin oma raamatuid, mitte ei muretseks sellepärast, et kas keegi neid ka ostab. Kahjuks või õnneks see aga nii ei käi. Nii on üsna loomulik, et üks müügiraamat taas mu lugemislauale jõudis. 

Seekord aga pean ütlema, et ... ma ei õppinud sellest raamatust vist mitte midagi. Ja see ei tähenda, et asi oleks selles, et ma oleks müügis väga tugev. Siin raamatus lihtsalt polnud müügialaste oskuste täiendamiseks eriti midagi. 

Suurem osa tähelepanust oligi müügiinimeste tüüpidel, mida siis koeratõugudesse ümber püüti tõsta ning nende kaudu kirjeldada. Toredad samastumishetked, aga ... no see oli selline liigitamine ja kirjeldamine, mitte ei räägitud, kuidas MINA saaksin paremini müüma õppida. 

Mõned mõtted olid, aga ... kokkuvõtlikult ikkagi müügialaste nippide ja oskuste osas minu jaoks suht tühi teos. 


***

Minu uue raamatu saad tellida siit: 

Minu värskeima noorteraamatu saad tellida siit: "Mälestusteta suvi", 2.osa. 
Olen kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas. Minu sulest on ilmunud üle 30 raamatu. Sealhulgas südamlik lasteraamat "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" , müstiline lasteraamat "Kolme pärna saladus" ning noorteraamatud "Lõpupidu" ja "Ütlemata sõnad".
Heli Kirjastuse lõin algul vaid enda teoste kirjastamiseks, kuid nüüd ilmuvad minu kaudu ka mitmete teiste kirjanike teosed. Kogu valikuga saad tutvuda mu kirjastuse e-poes siin! 

Kui tahad minu tegemistega kursis olla, siis tule FBs Heli Künnapase loomingu või Heli Kirjastuse sõbraks.

Osaliselt saad mu raamatuid kuulata Heli Kirjastuse youtube´i kanalilt.

Kommentaare ei ole: