pühapäev, september 26, 2021

M. L' Engle "Ajalõhe" (september VII)

 240 lk

2018, Pegasus

Ma olen veidi segaduses, et misssasja ma siis nüüd jälle lugesin. 

Algus meeldis väga. Lugu läks mõnusalt liikuma ja olin väga põnevil, et mis edasi saab. Megi vahva ja samal ajal veider perekond tundus paljulubav. Megi väikevenna suhtes oli kohe selge, et mingi omamoodi lugu sealt tuleb. Ootusärevus tõusis. 

Loomulikult oli kohe algul küsimus üleval, et mis siis Megi isast sai. Arvata võis, et ilmselt ta surnud, ega mõne teise naise juurde jooksnud ei ole. 

Siis aga hakkas tunduma, et sissejuhatus nagu ei saagi läbi. Ja siis järsku sai ning hakkasid kõik need ajas rändamised. Aga need olid kuidagi nii kaootilised ja õige varsti ei jõudnud ma enam järge pidada. Rääkimata sellest, et eriti mingit pilti nii kohtadest kui uutest tegelastest silme ette ei kerkinud. Ja siis jõudis veelgi ootamatumalt kätte lõpp. No selles mõttes polnud ootamatu, et ma nägin, et lehekülgede arv väheneb, aga tegevuse mõttes oli lahendus ikka väga äkiline. 

Saan aru, et "Ajalõhe" on osa sarjast, aga ausalt öeldes ei jäänud mul sees midagi sellist kripeldama, et edasi lugeda sooviks.

***

Sel aastal ilmub sarjas "Mõni õhtu romantikat" päris mitu raamatut. Ettetellimisel alati soodsam. Enda raamatu saad TELLIDA siit!

Olen kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas. Minu sulest on ilmunud rohkem kui 20 raamatut. Sealhulgas südamlik lasteraamat "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" müstiline lasteraamat "Kolme pärna saladus" ning noorteraamatud "Lõpupidu" ja "Ütlemata sõnad".
Heli Kirjastuse lõin algul vaid enda teoste kirjastamiseks, kuid nüüd ilmuvad minu kaudu ka mitmete teiste kirjanike teosed. Kogu valikuga saad tutvuda mu kirjastuse e-poes siin! 

Kui tahad minu tegemistega kursis olla, siis tule FBs Heli Künnapase loomingu või Heli Kirjastuse sõbraks.

Osaliselt saad mu raamatuid kuulata Heli Kirjastuse youtube´i kanalilt. 

 




 

Kommentaare ei ole: