laupäev, aprill 23, 2022

F. Schwed "Kus on klientide jahid?" (aprill XI)

191 lk

2022, AS Äripäev


Ma ei saanud väga aru, et mida ma siis nüüd lugesin. Või õigem oleks vist öelda, et ma ootasin täitsa midagi muud. Olen ju lugemisega praegu rahatarkuse teemade lainel. Otsin raamatutest seda, mida enda elus kasutada. 

Investeerimisest oli selles raamatus juttu palju. Nagu pealkiri lubab, heidetakse terav pilk Wall Streetile. Seda tehakse huumori võtmes ning erinevaid telgitaguseid avades. Tegemist ongi pigem nö ajalooraamatuga, milles räägitakse sellest, mis on olnud. 

Tegelikult ei oskagi ma jah seda raamatut kuhugi liigitada. Kindlasti ole see aga eraisikule otseselt finantsnõuandeid andev teos. Mõnusa sissevaate Wall Streetil toimuvasse annab aga küll.

***

Ukrainakeelse lasteraamatu "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" saad tellida siit: ukrainakeelne lasteraamat
 
Minu uue noortraamatu saad tellida siit: "Mälestusteta suvi", 2.osa. 

Olen kirjanik ja kirjastaja Heli Künnapas. Minu sulest on ilmunud üle 30 raamatu. Sealhulgas südamlik lasteraamat "Karupoeg Lukas tahab saada viiuldajaks" , müstiline lasteraamat "Kolme pärna saladus" ning noorteraamatud "Lõpupidu" ja "Ütlemata sõnad".
Heli Kirjastuse lõin algul vaid enda teoste kirjastamiseks, kuid nüüd ilmuvad minu kaudu ka mitmete teiste kirjanike teosed. Kogu valikuga saad tutvuda mu kirjastuse e-poes siin! 

Kui tahad minu tegemistega kursis olla, siis tule FBs Heli Künnapase loomingu või Heli Kirjastuse sõbraks.

Osaliselt saad mu raamatuid kuulata Heli Kirjastuse youtube´i kanalilt.  

Kommentaare ei ole: